Rvs 3-delige koppeling conisch, nr. 341, binnendraad x buitendraad

SKU
-168
€ 8,08 € 6,68
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 120 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Fitting nummer nr. 341

Fysieke informatie

Materialen rvs316
Uitvoering binnendraad x buitendraad

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

Met deze rvs 3-delige koppeling conisch, nr. 341 kunnen twee draadverbindingen met elkaar verbonden worden. Een 3-delige koppeling heeft als voordeel dat deze voorzien is van een wartel. Door de wartel los te draaien kunnen de twee delen gemakkelijk ontkoppeld worden.

De koppeling beschikt over een binnendraad- en buitendraadverbinding, waarbij het verstandig is om schroefdraadafdichting te gebruiken voor een waterdichte verbinding. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de BSP draadverbindingen weer.

Eigenschappen
De fitting is gemaakt van rvs 316, wat bestand is tegen hogere temperaturen en een hoge corrosiebestendigheid heeft. De fitting is voorzien van een BSP draadverbinding, heeft een cilindrische binnendraad, een conische buitendraad en een werkdruk van 10 bar (150 psi).

Verbinden
De rvs draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren.

Rvs 3-delige koppeling conisch, nr. 341, binnendraad x buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.