0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pop-up sproeiers

Pop-up sproeiers

Pop-up sproeiers

Wij bieden een breed assortiment beregening producten voor uw tuin aan. De beregening producten die wij aanbieden zijn van het goede merk Rainbird. Beregening in uw tuin zorgt ervoor dat de grond nooit uitdroogt, waardoor planten en zaden goed kunnen groeien. Bij PVC-handel bent u op het juiste adres voor een breed aanbod, waaronder de pop-up sproeiers.

Pop-up sproeiers zijn de laatste jaren steeds populairder. De sproeiers worden onder de grond geplaatst, waardoor ze mooi afgewerkt zijn in de tuin. Is de pop-up sproeier voorzien van voldoende waterdruk, zal de sproeier naar boven komen en in werking worden gesteld. Met de pop-up sproeier bent u verzekerd dat iedere oppervlakte besproeit wordt en heeft een grote pompcapaciteit. Onder de pop-up sproeiers zijn er verschillende soorten en maten beschikbaar. Bij een kleinere tuin heeft u een minder grote sproeier nodig dan bij een voetbalveld.

De varianten Pop-up sproeiers die wij aanbieden:

Zoals u kunt zien bieden wij een divers aanbod pop-up sproeiers aan. Iedere versie beschikt over specifieke specificaties, die zijn weergegeven bij het producttype. Wij staan u graag te woord met het zoeken naar de juiste pop-up sproeier, zodat u maximaal kunt genieten van uw aankoop.

PVC-handel

Naast het brede assortiment aan beregeningen, zoals een fluistersproeier bieden wij veel andere productcategorieën aan. Neem gerust eens een kijkje in ons gehele assortiment. Mocht u vragen hebben over een van onze producten die wij aanbieden, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Met hun jarenlange ervaring in de PVC handel staan zij u graag te woord. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag van 06:00 uur tot 18:00 uur, of stuur ons een e-mail. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Loading...