Verzinkt nr. 41 bocht 45o 'bi x bi

SKU
-271
€ 4,22 € 3,49
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkt nr. 41 bocht 45o 'bi x bi' is een kwalitatief hoogwaardige fitting die gebruikt kan worden in verschillende buisleidingen. Deze fitting heeft aan beide uiteinden een binnendraad waardoor het gemakkelijk te koppelen is met andere buizen en fittingen.

De bocht heeft een hoek van 45 graden en zorgt daarmee voor een soepele overgang in de buisleiding. De fitting is gemaakt van verzinkt staal wat zorgt voor een lange levensduur en een hoge corrosiebestendigheid. Hierdoor is de bocht ideaal voor gebruik in verschillende toepassingen en omgevingen.

De Verzinkt nr. 41 bocht 45o 'bi x bi' is eenvoudig te installeren en te demonteren. De fitting heeft een robuuste en stevige constructie die ervoor zorgt dat de verbinding tussen de buizen stevig en betrouwbaar is.

De bocht voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. Het is een duurzaam en betrouwbaar product dat u kunt gebruiken voor verschillende toepassingen in uw buisleidingen.

Verzinkt nr. 41 bocht 45o 'bi x bi

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.