Verzinkt nr. 120 knie 45o bi x bi

SKU
-254
€ 3,89 € 3,21
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkte nr. 120 knie is een betrouwbare en duurzame fitting die is ontworpen om twee buizen met een hoek van 45 graden op elkaar aan te sluiten. De fitting is gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, wat zorgt voor een hoge mate van duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.

De knie heeft aan beide uiteinden een binnendraad, waardoor deze gemakkelijk kan worden aangesloten op andere fittingen of buizen met dezelfde draadmaat. Dit maakt het een veelzijdige fitting die kan worden gebruikt in verschillende soorten leidingsystemen.

De Verzinkte nr. 120 knie is geschikt voor gebruik in zowel lage als hoge druk toepassingen en kan temperaturen tot 120 graden Celsius weerstaan. Dit maakt het een geschikte fitting voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

De fitting is vakkundig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Het gladde oppervlak en de nauwkeurige afmetingen zorgen voor een perfecte afdichting en een veilige verbinding tussen buizen.

Met de Verzinkte nr. 120 knie heeft u een betrouwbare en duurzame fitting voor het aansluiten van buizen in uw leidingsysteem. Bestel vandaag nog en ervaar de hoogwaardige kwaliteit en prestaties van deze fitting.

Verzinkt nr. 120 knie 45o bi x bi

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.