Verzinkt nr. 341 koppeling bi x bu

SKU
-269
€ 10,21 € 8,44
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkt nr. 341 koppeling bi x bu is een robuuste en betrouwbare verbinding tussen twee buizen met verschillende diameters. Het is gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal en is ontworpen om langdurig gebruik en blootstelling aan de elementen te weerstaan.

De koppeling is voorzien van twee uiteinden, één voor een buis met binnendraad (bi) en één voor een buis met buitendraad (bu). Hierdoor kunt u gemakkelijk twee buizen met verschillende afmetingen met elkaar verbinden en zo een stevige en lekvrije verbinding creëren.

De Verzinkt nr. 341 koppeling is eenvoudig te installeren en vereist geen speciaal gereedschap. Het kan worden gebruikt in diverse toepassingen zoals bijvoorbeeld waterleidingen, gasleidingen, irrigatiesystemen en industriële pijpleidingen.

Deze koppeling biedt u een duurzame en betrouwbare oplossing voor het verbinden van buizen met verschillende diameters en is een essentieel onderdeel van elke pijpleidinginstallatie.

Verzinkt nr. 341 koppeling bi x bu

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.