Verzinkt nr. 121 knie 45o bi x bu

SKU
-255
€ 3,68 € 3,04
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkt nr. 121 knie is een fitting die ontworpen is om twee buizen met elkaar te verbinden die onder een hoek van 45 graden staan. Deze fitting is gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, waardoor het bestand is tegen corrosie en een lange levensduur heeft.

De fitting heeft aan de ene kant een binnendraad die gemakkelijk bevestigd kan worden aan een buis met een buitendraad. Aan de andere kant heeft de fitting een buitendraad die geschikt is voor het bevestigen van een buis met een binnendraad. Hierdoor is deze fitting geschikt voor verschillende toepassingen.

De Verzinkt nr. 121 knie is ideaal voor gebruik in buisinstallaties voor zowel industriële als huishoudelijke doeleinden. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de fitting te installeren, zelfs in kleine ruimtes.

De Verzinkt nr. 121 knie kan temperaturen tot 120 graden Celsius weerstaan en is geschikt voor zowel lage als hoge druk toepassingen. Hierdoor is het een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het verbinden van buizen onder een hoek van 45 graden in uw leidingsysteem.

Met de Verzinkt nr. 121 knie bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw buizen. Bestel vandaag nog en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige verzinkte stalen knie fitting.

Verzinkt nr. 121 knie 45o bi x bu

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!