VDL pvc slangtule, type 1, uitwendig lijm x slangtule

SKU
-11
€ 1,25 € 1,03
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type 1
Merk VDL

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
Uitvoering uitwendig lijm x slangtule

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

De pvc slangpilaar is bestemd voor het verbinden van een slang met een pvc hulpstuk, appendage of buis. De koppeling heeft een uitwendige lijmverbinding, waardoor die in een hulpstuk gelijmd kan worden. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De tule heeft twee verschillende aansluitmaten, waarover een slang met dezelfde inwendige diameter past. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de uitwendige lijmverbinding en slangtule weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

VDL pvc slangtule, type 1, uitwendig lijm x slangtule

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.