VDL pvc klemkoppeling, inwendig/uitwendig lijm x klem

SKU
-240
€ 4,16 € 3,44
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL PVC klemkoppeling is een betrouwbare en veelzijdige verbinding voor PVC-leidingen. De klemkoppeling is ontworpen voor gebruik in diverse toepassingen en is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal.

De koppeling is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, waaronder inwendig/uitwendig lijm x klem, zodat u de juiste koppeling kunt kiezen voor uw specifieke toepassing.

De inwendig/uitwendig lijm x klem-configuratie maakt het gemakkelijk om deze koppeling te installeren en te gebruiken. De inwendige en uitwendige lijmverbindingen zorgen voor een stevige en betrouwbare verbinding aan uw leidingsysteem, terwijl de klem zorgt voor extra stevigheid en veiligheid.

De VDL PVC klemkoppeling is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het compacte en ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk om deze koppeling te installeren in zelfs de kleinste ruimtes.

Met de VDL PVC klemkoppeling kunt u er zeker van zijn dat uw leidingsysteem veilig en betrouwbaar werkt. Of u nu een nieuw systeem installeert of uw bestaande systeem upgradet, de VDL PVC klemkoppeling is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog uw VDL PVC klemkoppeling en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige koppeling.

 

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

 

VDL pvc klemkoppeling, inwendig/uitwendig lijm x klem

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.