0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PVC hulpstukken

PVC hulpstukken

PVC hulpstukken

Wanneer u een pvc leiding aanlegt heeft u PVC hulpstukken nodig. Met de PVC hulpstukken kunt u onder andere bochten aanbrengen in de drukleiding en inspectieglazen toevoegen. Met PVC hulpstukken zorgt u ervoor dat de rioleringsbuizen goed met elkaar verbonden kunnen worden. Er zijn veel verschillende PVC hulpstukken in het assortiment van PVC-handel te vinden. Zo zijn er verschillende bochten en t-stukken te vinden, is er een ruim aanbod nippels beschikbaar en kunt u verschillende kappen bestellen op de website. Neem snel een kijkje op de website van PVC handel! Zie ook onze PVC kogelkranen.

PVC bochten

Wanneer u een drukleiding gaat aanleggen, heeft u verschillende bochten nodig, om de leidingen goed op elkaar aan te laten sluiten. Met de PVC hulpstukken van PVC handel kunt u makkelijk de riolering naar elke hoek van uw huis laten gaan. Er zijn verschillende PVC hulpstukken die u hierbij helpen:

  • PVC Knieën. PVC knieën zijn PVC hulpstukken waarmee je een haakse bocht kan maken tussen verschillende leidingen. PVC Knieën zijn beschikbaar met een hoek van 90- en 45 graden.
  • PVC t-stukken. Met een t-stuk kunt u de leiding laten splitsen richting 2 kanten. Deze PVC hulpstukken zijn verkrijgbaar in een hoek van 45- en 90 graden.
  • PVC bochten. De PVC bochten van PVC-Handel zijn PVC hulpstukken die een geleidelijke bocht maken. Naast de standaard hoek van 45- en 90 graden, zijn deze bochten onder andere ook beschikbaar met een hoek van 30-, 15- en 75 graden. Daarnaast is het ook mogelijk om een s-bocht te bestellen.

Goede PVC hulpstukken zijn belangrijk

Dagelijks gaat er heel veel water door de rioleringsbuizen heen. Het is daarom belangrijk dat u goede rioleringsbuizen heeft, maar daarnaast ook gebruik maakt van de juiste PVC hulpstukken zoals een PVC flens . Wanneer u gebruik maakt van hulpstukken die perfect aansluiten op de buizen, zal er geen lekkage ontstaan en kan al het water goed afgevoerd worden. Bij de PVC-handel zijn de PVC hulpstukken beschikbaar in verschillende diameters. Hierdoor zorgt u er voor dat de riolering altijd goed aansluit.

Loading...