Tricotech waterslang, inwendig x uitwendig

SKU
-746
€ 440,44 € 364,00
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Tricotech waterslang is een betrouwbaar en hoogwaardig product, speciaal ontworpen voor diverse watertoepassingen. Deze slang is vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende omgevingen.

Gemaakt van duurzame materialen, biedt de Tricotech waterslang een langdurige prestatie. De flexibiliteit van de slang maakt het eenvoudig te hanteren en aan te sluiten op verschillende waterbronnen. Of het nu gaat om tuinbewatering, landbouwactiviteiten of industriële toepassingen, deze waterslang staat garant voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Beschikbaar in diverse afmetingen, kan de Tricotech waterslang worden aangepast aan specifieke behoeften. Of het nu gaat om het besproeien van tuinen, irrigatie in de landbouw of industriële watertransporttoepassingen, deze slang biedt consistente en efficiënte waterstromen.

Tricotech waterslang, inwendig x uitwendig

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.