0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

PVC slangen transparant

PVC slangen transparant

PVC slang gewapend transparant 8 t⁄m 22bar diameter 8 t⁄m 64mm x 3 t⁄m 7mm lengte

Vanaf: Excl. BTW: € 89,50 Incl. BTW: € 108,30

Tricoclair diameter 4 t⁄m 30mm x 8 t⁄m 41mm lengte 50 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 64,50 Incl. BTW: € 78,05

Cristal clear assmeringsslang diameter 6 t⁄m 25mm

Vanaf: Excl. BTW: € 37,00 Incl. BTW: € 44,77

PVC slang transparant diameter 26mm lengte 50 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 144,00 Incl. BTW: € 174,24

PVC luchtslang polyflex diameter 9 t⁄m 30mm inwendig lengte 50 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 84,50 Incl. BTW: € 102,25

Alfavac PU-L diameter 203mm prijs per lengte

Vanaf: Excl. BTW: € 49,41 Incl. BTW: € 59,79

PVC slangen

Bent u op zoek naar een PVC slang? Dan bent u bij PVC-handel aan het juiste adres. In ons assortiment zijn meerdere verschillende soorten PVC slangen te vinden. Dit varieert van PVC slangen die gewapend zijn van PVC slangen die polyflex in zich hebben zitten. Hetgeen wat deze slangen met zich gemeen hebben is dat ze doorzichtig zijn. U kunt de PVC slangen bij ons kopen voor een vast bedrag per lengte. Wij hanteren hierbij de scherpste prijzen, waardoor u bij ons altijd voordelig uit bent.

Waarvoor kunt u PVC slangen gebruiken?

PVC slangen worden regelmatig gebruikt bij aquaria en vijvers. Doordat er een transparante PVC slang in het water zit, is de slang niet tot weinig zichtbaar waardoor dit er een stuk netter uitziet. Ook worden PVC slangen regelmatig gebruikt bij mobiele waterkeringen, waarbij de doorzichtige slang gebruikt wordt als een drain om lucht af te zuigen. Een PVC slang is over het algemeen heel erg veelzijdig te gebruiken. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om de PVC slang te gebruiken bij het controleren of er vloeistof lekt in de loze ruimtes van een trailer, bijvoorbeeld bij een transportbedrijf.

Andere producten bij PVC-handel

Bent u op zoek naar andere producten dan de PVC slangen? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze PVC-afvoer spullen, onze slangen en koppelingen en onze lijmen, kit en electro.

Vragen over de PVC slangen?

Heeft u een vraag over onze producten, in dit geval de doorzichtige slangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met alle vragen die u heeft. U kunt ons van maandag tot en met zaterdag van 06:00 tot 18:00 bereiken op ons telefoonnummer 0493 – 745 140. Tevens is het mogelijk om ons te mailen op info@pvc-handel.nl. Wilt u liever persoonlijk contact met ons opnemen? Dan bent u van harte welkom om langs te komen bij ons magazijn/winkel. Deze is gevestigd aan de Helmondseweg 113a in Deurne. Wij helpen u graag verder met uw vragen over de PVC slang!

Loading...