Riool verloopbocht 90°, 2x inwendig lijm

SKU
-373
€ 4,58 € 3,79
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Riool Verloopbocht 90° is een essentieel onderdeel voor het realiseren van soepele en efficiënte bochten in uw rioleringssysteem. Met zijn hoogwaardige constructie zorgt deze bocht voor een betrouwbare en duurzame verbinding tussen verschillende buisdiameters. Dankzij de 90 graden bocht kunnen leidingen gemakkelijk worden gerouteerd en aangesloten. Kies voor de Riool Verloopbocht 90° voor een vlotte stroming en optimale prestaties in uw riolering. Deze pvc verloopbocht heeft aan beide kanten een inwendige lijmverbinding, waarbij een pvc buis in gelijmd kan worden.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.

 

Verbinden

Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden


 

Riool verloopbocht 90°, 2x inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.