Riool pvc klemzadel, buis x inwendig lijm

SKU
-371
€ 5,09 € 4,21
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Het Riool PVC Klemzadel met buis x inwendig lijm is de perfecte oplossing voor het snel en gemakkelijk creëren van een aansluitpunt op een bestaande PVC-rioolbuis. Met zijn stevige ontwerp en eenvoudige installatie biedt dit klemzadel betrouwbare prestaties voor het aansluiten van nieuwe leidingen op een bestaande riolering. Kies voor efficiëntie en duurzaamheid met het Riool PVC Klemzadel voor uw rioleringsprojecten.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.


 

Riool pvc klemzadel, buis x inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.