Riool kruisstuk 90°, 3 x m-s

SKU
-343
€ 17,65 € 14,59
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Het Riool Kruisstuk 90°, 3 x M-S, is een essentieel component voor een efficiënte en betrouwbare rioleringssysteem. Vervaardigd met hoogwaardige materialen, biedt dit kruisstuk duurzaamheid en langdurige prestaties. Met een hoek van 90 graden en drie aansluitingen (M-S), zorgt het voor een naadloze verbinding tussen verschillende rioolbuizen en garandeert het een soepele doorstroming van afvalwater.

Dit kruisstuk is ontworpen met oog voor installatiegemak, waardoor het geschikt is voor zowel professionele loodgieters als doe-het-zelvers. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of reparaties, het Riool Kruisstuk 90°, 3 x M-S, biedt een robuuste oplossing voor het optimaliseren van het rioleringssysteem. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met dit betrouwbare kruisstuk, en waarborg een efficiënte afvoer van afvalwater in elk project.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Riool kruisstuk 90°, 3 x m-s

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.