Riool flex bocht, m-m

SKU
-320
€ 26,14 € 21,60
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Deze flexibele bocht kan met gemak elke gewenste buiging aannemen, variërend van 0 tot 45 graden, zelfs als de buizen op verschillende niveaus liggen. Dit maakt het uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende rioolconfiguraties. Daarnaast is de binnenzijde van de bocht glad, waardoor een vlotte doorstroming van afvalwater wordt gegarandeerd, zonder verstoppingen of ophopingen. Onze riool flexibele bocht is bestand tegen temperaturen tot 60°C, waardoor het geschikt is voor huishoudelijk afvalwater, zelfs bij hogere temperaturen. Bovendien is deze bocht perfect voor herstel- en renovatiewerkzaamheden aan uw rioleringssysteem, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het aanpassen en upgraden van uw rioolleidingen.

Kortom, kies voor de veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van onze riool flexibele bocht om uw rioolprojecten efficiënt en probleemloos te voltooien.

Riool flex bocht, m-m

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.