Riool bocht 90°, m-s

SKU
-315
€ 1,09 € 0,90
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Riool bocht 90°, m-m is een handige en duurzame oplossing voor het creëren van bochten in uw rioleringssysteem. Deze bocht is gemaakt van hoogwaardig PVC en is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw project.

De bocht heeft een hoek van 90 graden en is geschikt voor het verbinden van PVC-buizen met dezelfde diameter. De m-s aanduiding geeft aan dat een uitende van de bocht een mannelijke PVC einde is, waardoor deze gemakkelijk en stevig kan worden bevestigd aan vrouwelijke spie-einden van andere PVC-buizen. Met zijn gladde binnenwand en uitstekende doorstromingseigenschappen minimaliseert deze bocht verstoppingen en bevordert het de doorstroming van afvalwater in uw rioleringssysteem. Dankzij zijn eenvoudige en veilige installatie zorgt deze rioolbocht voor een efficiënte en betrouwbare werking van uw rioleringssysteem.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.

 

Verbinden

Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden

Riool bocht 90°, m-s

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.