Riool bocht 45°, m-m

SKU
-311
€ 0,89 € 0,74
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Riool bocht 45°, m-m is een handige en duurzame oplossing voor het creëren van bochten in uw rioleringssysteem. Deze bocht is gemaakt van hoogwaardig PVC en is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het een betrouwbare keuze is voor uw project.

De bocht heeft een hoek van 45 graden en is geschikt voor het verbinden van PVC-buizen met dezelfde diameter. De m-m aanduiding geeft aan dat beide uiteinden van de bocht mannelijke PVC-spie-einden hebben, waardoor ze gemakkelijk en stevig kunnen worden bevestigd aan vrouwelijke spie-einden van andere PVC-buizen.

Met zijn gladde binnenwand en uitstekende doorstromingseigenschappen minimaliseert deze bocht verstoppingen en bevordert het de doorstroming van afvalwater in uw rioleringssysteem. Dankzij zijn eenvoudige en veilige installatie zorgt deze rioolbocht voor een efficiënte en betrouwbare werking van uw rioleringssysteem.

Riool bocht 45°, m-m

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.