Riool bocht 22°, m-s

SKU
-309
€ 3,50 € 2,89
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Deze Riool bocht 22°, m-s is ontworpen om te worden gebruikt in rioleringssystemen waar de richting van de leiding moet worden gewijzigd met een hoek van 22 graden. De bocht is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en is voorzien van een mannelijke spie-aansluiting aan de ene kant en een vrouwelijke mof-aansluiting aan de andere kant. Dit zorgt voor een betrouwbare en lekvrije verbinding met andere rioolbuizen en -fittingen.

De bocht heeft een diameter van [vul hier de diameter in] en heeft een gladde binnenkant om de doorstroom van water en afvalstoffen te bevorderen. Het materiaal is bestand tegen corrosie, slijtage en UV-straling, waardoor het geschikt is voor zowel bovengrondse als ondergrondse installaties.

Dankzij de gladde binnenkant en het lichte gewicht is de Riool bocht 22°, m-s eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het product is getest en voldoet aan de geldende Europese normen voor rioleringssystemen.

Riool bocht 22°, m-s

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.