Riool beluchter

SKU
-359
€ 15,01 € 12,40
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Onze Riool beluchter biedt een efficiënte oplossing voor voldoende ventilatie zonder de noodzaak van meerdere ventilatiekapjes op het dak. Het systeem maakt gebruik van een slim membraanmechanisme dat onder normale omstandigheden de pijp afsluit. Wanneer de luchtdruk laag is, blijft het membraan gesloten, waardoor verontreinigde lucht niet kan ontsnappen. In situaties met vacuüm in de pijp wordt het membraan omhoog gedrukt, waardoor lucht wordt aangezogen en ventilatie plaatsvindt. Dit systeem werkt optimaal wanneer het verticaal wordt geplaatst, wat een gecontroleerde en effectieve luchtstroom garandeert.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.

 

Verbinden

Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Riool beluchter

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.