Pvc s-bocht

SKU
-247
€ 4,81 € 3,98
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC S-bocht is een veelzijdige en betrouwbare fitting die is ontworpen om PVC-buizen en -leidingen te verbinden en in de juiste hoek te buigen. Het is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal dat bestand is tegen corrosie, slijtage en chemische stoffen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

De S-bocht heeft een glad oppervlak en een uniforme vorm, wat zorgt voor een naadloze en lekvrije verbinding tussen de PVC-buizen. Het is beschikbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis.

Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de PVC S-bocht maakt het gemakkelijk om te installeren en te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes. Het kan temperaturen tot 60 graden Celsius weerstaan en is geschikt voor zowel lage als hoge druk toepassingen.

Met de PVC S-bocht kunt u PVC-buizen en -leidingen in de gewenste hoek buigen en veilig en betrouwbaar verbinden. Het is een essentiële fitting voor elk leidingsysteem dat gebruik maakt van PVC-buizen. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze hoogwaardige PVC-fitting.

 

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pvc s-bocht

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.