0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

HWA buis en bevestiging

HWA buis en bevestiging

HWA buis

Een hemelwaterafvoerbuis, ook wel HWA buis genoemd, is een buis die er voor zorgt dat water wordt vervoerd van het dak richting het riool. Een HWA buis is een afvoerbuis die goed zichtbaar is, daarom vinden wij van de PVC handel dat HWA buizen een hoogwaardige uitstraling moeten hebben. In het assortiment vindt u een HWA buis in verschillende vormen en maten. Zo is er een HWA buis met een diameter van 60mm tot een HWA buis met een diameter van 100mm. Ook heeft de PVC-Handel verschillende hulpstukken voor uw HWA buis. Zo kunt u in het assortiment een lange muurpen, HWA beugelband en een losse klemnok vinden. Deze producten zorgen ervoor dat uw HWA buis goed blijft zitten.

Afvoeren van regenwater

Wanneer een huis niet een goede HWA buis heeft, kan het gevolg zijn dat er lekkages of overstromingen ontstaan. Om te voorkomen dat regenwater voor problemen zorgt, is het belangrijk dat het regenwater op een goede wijze wordt afgevoerd. Een HWA buis helpt hier bij. Een HWA buis moet een diameter hebben die groot genoeg is om al het water door te laten stromen. Ook is de juiste lengte belangrijk, u wilt tenslotte niet dat de HWA buis te kort is, en dat er daardoor een rotzooi ontstaat. Zorg er dus voor wanneer u een HWA buis besteld, dat u de maten die u nodig heeft weet en nagekeken heeft. Zo kunt u snel en makkelijk het perfecte PVC afvoer regelen.

Service

Het is voor de PVC Handel belangrijk dat de PVC producten die u koopt, zoals rioleringsbuizen, altijd van perfecte kwaliteit zijn. Service heeft daarom ook een hele hoge prioriteit. Wij willen u zo goed mogelijk kunnen helpen met de zoektocht naar pvc producten. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen. Onze showroom is 6 dagen per week open, en ook kunt u telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Bezoek de showroom snel, er staat altijd deskundig personeel klaar!

Loading...