0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Rioleringsbuizen

Rioleringsbuizen

Rioleringsbuis met manchet klasse SN8 (zwaar belastbaar) KOMO grijs diameter 125 t⁄m 630mm

Vanaf: Excl. BTW: € 35,45 Incl. BTW: € 42,90

Rioleringsbuis met manchet klasse SN2 KOMO grijs diameter 160 t⁄m 500mm

Vanaf: Excl. BTW: € 44,50 Incl. BTW: € 53,85

Rioleringsbuis roodbruin met manchet klasse SN4 KOMO lengte 5 meter diameter 110 t⁄m 200mm

Vanaf: Excl. BTW: € 32,11 Incl. BTW: € 38,85

Rioleringsbuis roodbruin met manchet klasse SN8 KOMO lengte 5 meter diameter 125 t⁄m 160mm

Vanaf: Excl. BTW: € 35,45 Incl. BTW: € 42,90

Landbouwbuis zwart met lijmmof geen KOMO lengte 5 meter diameter 160 t⁄m 250mm

Vanaf: Excl. BTW: € 69,50 Incl. BTW: € 84,10

Rioleringsbuizen

Rioleringsbuizen zijn verkrijgbaar in vormen en maten. Rioleringsbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende stijfheidsklasses, zoals: SN1, SN2, SN4 en SN8. Deze rioleringsbuizen zijn beschikbaar met het KOMO keurmerk, maar ook zonder dit keurmerk. Wij van PVC-handel vinden kwaliteit belangrijk. Daarom worden er veel verschillende rioleringsbuizen met het KOMO keurmerk verkocht, zoals bijvoorbeeld de landbouwbuis. Rioleringsbuizen worden natuurlijk gebruikt voor binnen- en buitenriolering, en is daarom ook een belangrijk onderdeel van PVC-afvoer. In het assortiment zijn 2 verschillende PVC rioleringsbuizen te vinden. Namelijk de gladde rioleringsbuis, en de buizen met een manchet op het einde. Bekijk het online aanbod nu snel, op pvc-handel.nl.

Goede rioleringsbuizen zijn belangrijk

Een goede rioleringsbuis is heel belangrijk. Dagelijks gaat er heel veel liter water door alle rioleringsbuizen heen. Dat water wordt gebruikt voor al de dagelijkse bezigheden, zoals bijvoorbeeld douchen en eten bereiden. Wanneer rioleringsbuizen kapot of verstopt raken, kan dat tot veel overlast lijden. Bij de PVC Handel vindt u altijd hoge kwaliteit aan rioleringsbuizen. Zodat u altijd weet dat u een rioleringsbuis heeft die tegen veel dingen kunnen. Het is belangrijk om zo nu en dan de rioleringsbuizen te controleren. Zo voorkom je een hoop problemen! Bekijk de website en neem contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

Hulpstukken

Om rioleringsbuizen goed te kunnen monteren, zijn er verschillende riool hulpstukken. Zo zijn er verschillende hulpstukken die een manchet verbinding hebben, en hulpstukken die een lijm verbinding hebben. Daarnaast vindt u bij de PVC-handel terugslagkleppen en keilinlaten. Zo kunt u al uw PVC producten in één keer bestellen.

Service

Bij de PVC-handel is service heel belangrijk. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen. Zo kunt u ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen, of kunt u 6 dagen per week onze winkel bezoeken, waar altijd een deskundig team klaar staat om u te helpen. Neem dus gerust contact op! 

Mocht u naast rioleringsbuizen op zoek zijn naar andere producten, bekijk dan ook eens onze afvoerputten!

Loading...