Plasson pvc kogelkraan, inwendig lijm

SKU
-228
€ 10,51 € 8,69
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Plasson PVC kogelkraan met inwendige lijm is ontworpen voor gebruik in PVC-leidingen en is verkrijgbaar in verschillende maten. De kraan heeft een hoogwaardige constructie van PVC en is voorzien van een kogelzitting van PTFE (teflon) voor een soepele werking. De maximale werkdruk van de kogelkraan is afhankelijk van de grootte en kan variëren van 10 tot 16 bar bij 20°C. De inwendige lijmverbinding zorgt voor een sterke en veilige bevestiging in de leiding. De kraan is gemakkelijk te bedienen met de hendel en zorgt voor een snelle afsluiting van de leiding indien nodig.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Plasson pvc kogelkraan, inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.