Roodkoperen buis, Gastec QA, Kiwa

SKU
-152
€ 47,38 € 39,16
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Keurmerk Kiwa, Gastec QA

Fysieke informatie

Materialen koper
Productinformatie

Roodkoperen buizen zijn bestemd voor het aanleggen van een gas- of waterleidingsysteem. Een roodkoperen leiding wordt geleverd als rechte leiding en is beschikbaar in lengtes van 5 meter. De geselecteerde uitvoering geeft de diameter en wanddikte van de leiding weer.

Eigenschappen
De BPE knelfittingen zijn gemaakt van messing. De maximale werkdruk van het leidingsysteem is afhankelijk van de fittingen en terug te vinden bij deze artikelen.

Deze buis is voorzien van een KIWA en Gastec QA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van drinkwater en gas. In Nederland en België is het KIWA keurmerk verplicht voor alle drinkwatervoorzieningen. Met het Gastec QA keurmerk voldoet het product aan de hoogste eisen voor gas met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, volgens Kiwa keuring.

Monteren
Roodkoperen leidingen kunnen verbonden worden met onder andere soldeer- en/of knelfittingen. Bij soldeerfittingen kan doormiddel van zacht solderen de fitting water- of gasdicht verbonden worden. Met knelfittingen kan eenvoudig en snel een verbinding gemaakt worden, zonder te lassen of solderen.

Roodkoperen buis, Gastec QA, Kiwa

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.