Effast pvc kogelkraan, inwendig lijm

SKU
-227
€ 16,94 € 14,00
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Effast

Fysieke informatie

Materialen pvc
Productinformatie

De EFFAST pvc kogelkraan met dubbele lijmwartel is verkrijgbaar in verschillende maten van 20mm tot 110mm. Deze kogelkraan is uitgerust met een EPDM O-ring en een kogelzitting van PTFE (teflon). De maximale werkdruk van de EFFAST kogelkraan is 16 bar bij 20°C voor de maten 20 t/m 63mm en 10 bar bij 20°C voor de maten 75 t/m 110mm.

Voor de kogelkranen van 20 t/m 63mm (PN16) is er een schroefbaar inzetstuk aanwezig dat de kogel op zijn plaats houdt en zorgt voor een nog beter bedieningsgemak.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Effast pvc kogelkraan, inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.