0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Beregeningshaspels

Beregeningshaspels

Beregeningshaspel sporttrain diameter 32mm lengte 90 meter

Vanaf: Excl. BTW: € 2.650,74 Incl. BTW: € 3.207,39

Beregeningshaspel

Heeft u een groot stuk grond dat u wilt besproeien, maar wilt u niet elke keer veel moeite moeten om de sproeislang op te ruimen? Dan is de beregeningshaspel van de PVC handel echt iets voor u. Met de sporttrain beregeningshaspel kunt u eenvoudig op grote afstanden uw grond besproeien. Deze beregeningshaspel heeft een slang met een diameter van 32 mm. Daarnaast heeft deze beregeningshaspel een bereik van 90 meter. Doordat deze haspel een groot bereik heeft, kunt u makkelijk alle hoeken van uw veld bereiken. Bekijk naast deze beregeningshaspel ook het ruime aanbod producten die helpen bij elke vorm van beregening van uw grond.

Specificaties beregeningshaspel

Naast het feit dat deze beregeningshaspel een slang heeft van 90 meter, zijn er nog andere specificaties die zeer interessant zijn. Zo is deze beregeningshaspel, ondanks het grote uiterlijk, makkelijk te verzetten met de hand. Daarnaast rolt deze haspel zichzelf op. Hierdoor hoeft u zelf nooit moeite te doen om de beregeningsslangen op te rollen en uit de knoop te houden. Dit doet deze beregeningshaspel voor u. Het voorste deel van de beregeningshaspel kunt u makkelijk uitrijden naar de gewenste plaats. Bovenop dit voorste deel zit de sproeispuit, waarmee de grond wordt beregend. Wilt u meer informatie krijgen over deze beregeningshaspel, of wilt u het bestellen, bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Van maandag t/m zaterdag staat er altijd een deskundig team voor u klaar.

Beregeningsproducten bij Pvc-handel.nl

Bij de Pvc handel vind u alle benodigdheden voor de beregening van uw grond. Van ventielen tot besturingssystemen, u vind het allemaal in het assortiment van de Pvc-handel. Pvc-handel maakt gebruik van de producten van het merk Rainbird, dat in Amerika is gevestigd. In het assortiment zijn verschillende sproeiers te vinden. Zo zijn er onder andere: Pop-up sproeiers, klepelsproeiers, kassproeiers en kanonsproeiers opgenomen, welke ieder met zijn eigen toepassing gebruikt kan worden

Loading...