AK pvc kogelkraan, inwendig lijm

SKU
-229
€ 10,31 € 8,52
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk AK Valves

Fysieke informatie

Materialen pvc
Productinformatie

De AK PVC kogelkraan met inwendige lijmverbinding is ontworpen voor diverse toepassingen, zoals waterleidingen, irrigatiesystemen en chemische transporten. De kogelkraan is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en heeft een stevige constructie die zorgt voor een betrouwbare werking. Het is geschikt voor het regelen van de doorstroming van vloeistoffen en heeft een maximale werkdruk van 10 bar bij 20°C. De inwendige lijmverbinding maakt een naadloze installatie mogelijk en zorgt voor een veilige en waterdichte verbinding tussen de kogelkraan en de leiding. Dankzij de eenvoudige bediening van de hendel kan de doorstroming snel en gemakkelijk worden aangepast. De AK PVC kogelkraan met inwendige lijmverbinding is verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan de behoeften van uw specifieke toepassing.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

AK pvc kogelkraan, inwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.