0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Schuifafsluiters

Schuifafsluiters

Messing schuifafsluiter ¾ t⁄m 3 duims aluminium handwiel

Vanaf: Excl. BTW: € 12,16 Incl. BTW: € 14,71

Messing schuifafsluiter type 2010 ½ t⁄m 2 duims

Vanaf: Excl. BTW: € 5,64 Incl. BTW: € 6,82

Gietijzeren Mega schuifafsluiter DN150 en DN200 zwart 10 t⁄m 16 bar type 200

Vanaf: Excl. BTW: € 417,50 Incl. BTW: € 505,17

Gietijzeren Mega vlinderklep DN80 en DN150 type 601

Vanaf: Excl. BTW: € 81,79 Incl. BTW: € 98,96

Messing schuifafsluiter Mega 4 duims binnendraad

Vanaf: Excl. BTW: € 280,03 Incl. BTW: € 338,84

Schuifafsluiters

Ben je op zoek naar een schuifafsluiter om een waterleiding af te sluiten? Bij PVC-handel.nl hebben we verschillende soorten schuifafsluiters vanaf € 5,64. Onze schuifafsluiters worden geleverd in verschillende soorten en maten. Zo hebben we schuifafsluiters met kleinste maat ½ duims en de grootste maat 4-duims. Hierdoor vind je altijd een schuifafsluiter die past op jouw waterleiding. Daarnaast hebben we ook mega schuifafsluiters die geschikt zijn voor DN150 en DN200. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan direct via onze website. Voor meer informatie over schuifafsluiters lees direct hieronder verder.

Water afsluiten

Heb je een gesprongen waterleiding of wil je een kapotte of versleten water kraan vervangen. Dan is het wel handig om een schuifafsluiter in je huis te hebben. Zo kan je namelijk zonder problemen het water voor het hele of een deel van je huis afsluiten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het feit dat er nog water door de leidingen komt als je de kraan gaat vervangen. Het kan ook interessant zijn om per verdieping een waterafsluiter te monteren. Zo kan je er voor zorgen dat bijvoorbeeld alleen de middelste verdieping zonder water zit zonder dat de rest van het huishouden daar last van heeft. Dit is ook handig zijn bij het

Schuifafsluiter aanschaffen

Bij het aanschaffen van een schuifafsluiter is het mogelijk om de juiste maat te selecteren. Hierbij kies je de maat in duims deze maat wordt gebruikt voor de maat van de buis aan te geven. Meet dus de buis op door zodat je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Nadat je dit hebt gedaan kan je gemakkelijk de juiste schuifafsluiter online bestellen bij PVC-handel.nl. Bekijk dan ook direct onze andere wateropslag en appendages zoals vuilvangers en manometers die zorgen ervoor dat je hele waterleiding goed functioneert.

Loading...