Wasmachinekraan, met beluchter en keerklep, buitendraad

SKU
-221
€ 25,81 € 21,33
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Deze wasmachinekraan is geschikt voor het aansluiten van zowel een vaatwasser als een wasmachine. De kraan is uitgerust met zowel een beluchter als een keerklep om terugstroming van water te voorkomen. De beluchterkraan voorkomt dat water van de wasmachine terugstroomt in de drinkwaterleiding door het klepje van de beluchter te openen zodra er onderdruk ontstaat. Hierdoor wordt de verbinding met de aangesloten slang verbroken en kan het water niet terugstromen. De terugslagklep heeft dezelfde functie als de beluchter en voorkomt dat water terugstroomt door de klep te sluiten als er geen watertoevoer is. Met deze dubbele beveiliging is de wasmachinekraan veilig en betrouwbaar in gebruik.

Eigenschappen

Deze wasmachinekraan heeft een verchroomde afwerking en is vervaardigd uit hoogwaardig messing. De wasmachinekraan heeft een ½" buitendraad aansluiting om eenvoudig op een muurplaat te monteren. De kraan heeft een buitendraad met een diameter van ¾", waarmee bijvoorbeeld een wasmachineslang kan worden aangesloten.

Wasmachinekraan, met beluchter en keerklep, buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.