Vloerverwarmingsbuizen

Vloerverwarmingsbuizen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloerverwarmingsslangen

Heeft u nieuwe Vloerverwarmingsslangen nodig? Dan bent u bij PVC-Handel aan het juist aders! We verkopen vloerverwarmingsslangen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo heeft u al voor € 64,80 vloerverwarmingsslang 16x2mm. Maar dat is niet het enigste wat wij in ons assortiment hebben! Neem daarom snel een kijkje op onze pagina.

Geen koude voeten meer door vloerverwarming

Bent u klaar met koude voeten in de winter? Wilt u het wat warmer hebben in de koude avond? Dit kunnen allemaal redenen zijn om vloerverwarming aan te schaffen. Om vloerverwarming aan te leggen heeft u vloerverwarmingsslangen nodig. Door deze vloerverwarmingsslangen zal de hete water stromen, wat dan later weer de vloer verwarmd. De verschillende lengtes van de vloerverwarmingsslangen zullen afhankelijk zijn van hoeveel u nodig heeft. Omdat er verschillende lengtes zijn betaald u nooit teveel voor uw vloerverwarmingsslangen.

Meer dan alleen vloerverwarmingsslangen

Naast vloerverwarmingsslangen verkopen wij ook veel andere producten die nodig zijn bij het aanleggen van een vloerverwarming. Zo verkopen wij ook nog vloerverwarmingsverdelers. De vloerverwarmingverdeler doet wat de naam al zegt, het verdelen van de warmte door heel alle vloerverwarmingsslangen om zo heel de kamer te verwarmen. Ook verkopen wij koppelingen tbv vloerverwarming. Met deze koppelingen kun je de slangen veilig en gemakkelijk aansluiten.

Onze service

Wanneer u vragen heeft over de vloerverwarmingsslangen kunt u ons gemakkelijk bereiken. We zijn namelijk altijd op werkdagen van 6.00 tot 18.00 beschikbaar met het beste advies. U kunt ons bereiken op verschillende manieren. Zo kunt u ons een e-mail sturen naar info@pvc-handel.nl met daarin uw probleem of vraag. Dan zullen onze specialisten u graag helpen! Wanneer u toch liever direct met een van onze specialisten wilt praten kan dat ook. Dan kunt u ons het beste bellen op 0493-745140. Heeft u geen vragen meer? Bestel dan snel voor 16.00 uw vloerverwarmingsslang, dan heeft u deze morgen nog in huis!

Bekijk ook eens onze andere producten, zoals onze hittebestendige PVC buizen!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.