Verzinkt pijpnippel, nr.23, 2½”, buitendraad

SKU
-287
€ 115,43 € 95,40
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkt pijpnippel nr. 23 met een buitendraad van 2½ inch is een hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar stuk leidingwerk dat wordt gebruikt voor het verbinden van twee buizen met vrouwelijke draadverbindingen. Dit type pijpnippel heeft een lengte van 300 mm en is gemaakt van stevig verzinkt staal om roest en corrosie te voorkomen en een lange levensduur te garanderen.

De pijpnippel heeft aan beide uiteinden een buitendraad, die naadloos aansluit op de vrouwelijke draadverbindingen van de buizen en een sterke, lekvrije verbinding creëert. Dit maakt het ideaal voor gebruik in diverse toepassingen, zoals waterleidingen, verwarmingssystemen, luchtleidingen en meer.

De Verzinkt pijpnippel nr. 23 met een buitendraad van 2½ inch is eenvoudig te installeren en vereist geen speciaal gereedschap of vaardigheden. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met andere fittingen, zoals koppelingen, bochten en tees, om complexere leidingsystemen te creëren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, duurzaam en kosteneffectief stuk leidingwerk voor uw project, dan is de Verzinkt pijpnippel nr. 23 met een buitendraad van 2½ inch de perfecte keuze.

Verzinkt pijpnippel, nr.23, 2½”, buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.