Verzinkt pijpnippel, nr.23, 1'', buitendraad

SKU
-286
€ 5,17 € 4,27
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkt pijpnippel, nr.23, 1'', buitendraad is een hoogwaardig en duurzaam bevestigingsmateriaal voor verschillende toepassingen in de pijpleidingbouw en andere industrieën. Het is gemaakt van verzinkt staal, waardoor het bestand is tegen corrosie en roestvorming en een lange levensduur heeft.

De pijpnippel heeft een buitendraad van 1'' en kan gemakkelijk worden aangesloten op andere pijpen en fittingen met een binnendraad. Het is ontworpen om een ​​veilige en lekvrije verbinding te bieden, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals waterleidingen, gasleidingen, olieleidingen en nog veel meer.

De Verzinkt pijpnippel, nr.23, 1'', buitendraad is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het kan worden vastgedraaid met een geschikte sleutel of tang en kan indien nodig worden losgeschroefd. Het is ook compatibel met andere pijpen en fittingen van dezelfde grootte en kan gemakkelijk worden vervangen of uitgewisseld.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam bevestigingsmateriaal voor uw pijpleidingen, is de Verzinkt pijpnippel, nr.23, 1'', buitendraad een uitstekende keuze.

Verzinkt pijpnippel, nr.23, 1'', buitendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.