Verzinkt nr. 241 verloopring bu x bi

SKU
-260
€ 1,76 € 1,45
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Verzinkt nr. 241 verloopring is een hoogwaardige fitting die ontworpen is om twee leidingen met verschillende diameters met elkaar te verbinden. De verloopring is gemaakt van duurzaam en corrosiebestendig verzinkt staal, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende toepassingen.

Aan de ene zijde van de verloopring is een buitendraad aanwezig, die gemakkelijk verbinding kan maken met andere buitendraadfittings. Aan de andere zijde bevindt zich een binnendraad, waarmee de verloopring bevestigd kan worden aan een leiding met een kleinere diameter. Dit maakt het mogelijk om een grotere leiding aan te sluiten op een kleinere leiding, wat de veelzijdigheid van uw leidingsysteem vergroot.

De Verzinkt nr. 241 verloopring is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd de juiste maat kunt kiezen voor uw specifieke toepassing. Dankzij het compacte ontwerp is de verloopring gemakkelijk te installeren en geschikt voor gebruik in kleine ruimtes.

De verloopring is bestand tegen hoge druk en kan temperaturen tot 120 graden Celsius weerstaan. Hierdoor is het een betrouwbare oplossing voor het verbinden van leidingen in uw leidingsysteem.

Met de Verzinkt nr. 241 verloopring bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen leidingen met verschillende diameters. Bestel vandaag nog en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige verloopring.

Verzinkt nr. 241 verloopring bu x bi

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.