VDL vlinderklep

SKU
-800
€ 146,44 € 121,02
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL vlinderklep is een essentieel component in leidingsystemen, ontworpen om de doorstroming van vloeistoffen of gassen nauwkeurig te regelen. Gefabriceerd van duurzame materialen zoals PVC of kunststof, staat de VDL vlinderklep bekend om zijn betrouwbare prestaties en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

De bediening van de vlinderklep is eenvoudig maar effectief: een ronde schijf, ook wel bekend als de "vlinder", draait om de as van de klep. Deze draaibeweging maakt het mogelijk om de klep volledig te openen, te sluiten of ergens daartussenin, afhankelijk van de gewenste doorstroming. Dit mechanisme biedt snelle en nauwkeurige controle over de vloeistofstroom in het leidingsysteem.

VDL vlinderkleppen vinden hun toepassing in diverse sectoren, waaronder industrie, watervoorziening en irrigatiesystemen. Dankzij hun robuuste constructie en gebruiksvriendelijk ontwerp vormen ze een waardevolle toevoeging aan leidingsystemen waar precisie en betrouwbaarheid cruciaal zijn voor een optimale werking.

VDL vlinderklep

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.