VDL pvc lijmring voor sproeier, inwendig/uitwendig lijm x binnendraad

SKU
-754
€ 0,59 € 0,49
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk VDL

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
Uitvoering inwendig/uitwendig lijm x binnendraad

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

Een pvc sproeier inlijmring, ook wel inzetschroefring genoemd, is bestemd voor het verbinden van een sproeier met 3/8" WW buitendraad met een pvc leidingwerk. De koppeling kan op een hulpstuk gedraaid worden en beschikt over een binnendraadverbinding. Het is verstandig is om afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen te gebruiken voor een waterdichte verbinding.

Deze inlijmring heeft een inwendige en uitwendige lijmverbinding van "12/16”, wat wil zeggen dat de inwendige lijmverbinding 12 mm is en de uitwendige lijmverbinding 16 mm is. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de inwendige/uitwendige lijmverbinding en binnendraadverbinding weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm.

VDL pvc lijmring voor sproeier, inwendig/uitwendig lijm x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.