Vdl pvc 2/3 koppeling, inwendig lijm x binnendraad

SKU
-244
€ 3,95 € 3,26
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL PVC 2/3 koppeling is een handige en betrouwbare fitting die ontworpen is om twee PVC-buizen of -leidingen met elkaar te verbinden. De koppeling is gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en is bestand tegen corrosie en chemische stoffen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

De koppeling heeft aan de ene kant een inwendige lijmverbinding die gemakkelijk kan worden bevestigd aan uw PVC-buis. Aan de andere kant heeft de koppeling een binnendraad, waardoor u een externe fitting kunt aansluiten voor verdere connectiviteit. Dit maakt de koppeling geschikt voor verschillende toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis.

De VDL PVC 2/3 koppeling is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de juiste koppeling kunt kiezen voor uw specifieke toepassing. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om deze koppeling te installeren, zelfs in kleine ruimtes.

De koppeling kan temperaturen tot 60 graden Celsius weerstaan en is geschikt voor zowel lage als hoge druk toepassingen. Hierdoor is het een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het verbinden van PVC-buizen en -leidingen in uw leidingsysteem.

Met de VDL PVC 2/3 koppeling bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw PVC-buizen en -leidingen. Bestel vandaag nog en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze hoogwaardige PVC-koppeling.

Vdl pvc 2/3 koppeling, inwendig lijm x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.