VDL 3/8" WW terugslagklep, buitendraad x binnendraad

SKU
V02207-105346
€ 2,73 € 2,26
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 220 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL 3/8" WW terugslagklep, ontworpen met een buitendraad aan de ene zijde en binnendraad aan de andere zijde, biedt een effectieve oplossing voor het reguleren van vloeistofstromen in leidingsystemen. Met zijn terugslagmechanisme voorkomt deze klep de ongewenste terugstroming van vloeistoffen, wat van cruciaal belang is om de integriteit van het leidingsysteem te behouden.

De aanduiding "3/8" WW" verwijst naar de grootte van de schroefdraadverbindingen volgens het Whitworth-schroefdraadsysteem. Deze standaard maakt het gemakkelijk om de terugslagklep aan te sluiten op andere leidingcomponenten met overeenkomstige schroefdraadverbindingen. Het ontwerp met buitendraad aan de ene kant en binnendraad aan de andere kant biedt flexibiliteit bij de installatie, waardoor de klep naadloos geïntegreerd kan worden in het leidingsysteem.

De VDL 3/8" WW terugslagklep is daarmee een betrouwbare keuze voor toepassingen waar het voorkomen van terugstroming cruciaal is, en het voldoet aan industriestandaarden voor een veilige en efficiënte werking.

VDL 3/8" WW terugslagklep, buitendraad x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.