VDL 3/3 koppeling, inwendig x inwendig/uitwendig lijm

SKU
-795
€ 37,41 € 30,92
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De VDL 3/3 koppeling is een essentieel component in PVC-leidingsystemen, ontwikkeld door VDL. Met zijn inwendige x inwendige/uitwendige lijmverbinding biedt deze koppeling veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De aanduiding 3/3 wijst op de compatibiliteit met leidingen van gelijke diameter.

De koppeling maakt het mogelijk om inwendige buiseinden met elkaar te verbinden en biedt bovendien de optie om een lijmverbinding te maken met een uitwendige buis. Hierdoor kunnen complexe leidingnetwerken worden geassembleerd met behoud van een sterke en duurzame hechting dankzij de lijmverbindingen.

Of het nu gaat om sanitair, irrigatie of andere toepassingen, de VDL 3/3 koppeling biedt een betrouwbare oplossing voor het efficiënt verbinden van PVC-leidingen met verschillende inwendige en uitwendige diameters, waardoor flexibiliteit en functionaliteit in het leidingsysteem worden gewaarborgd.

VDL 3/3 koppeling, inwendig x inwendig/uitwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.