Suevia 370 gietijzeren drinkbak, met lokwater-drempel

SKU
V100.0370
€ 92,18 € 76,18
Op voorraad
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Suevia

Product

Ean code 8718403902258
Productinformatie

De Suevia 370 is een gietijzeren drinkbak met een lokwater-drempel, specifiek ontworpen voor dieren, zoals vee. Gemaakt van duurzaam gietijzer, biedt deze drinkbak een robuuste en langdurige oplossing voor het verschaffen van water aan dieren.

Het kenmerkende aspect van de Suevia 370 is de lokwater-drempel. Dit ontwerp zorgt ervoor dat dieren gemakkelijk toegang hebben tot water, terwijl het waterpeil laag genoeg blijft om verspilling te minimaliseren. De drempel fungeert als een barrière die voorkomt dat vuil en strooisel in de drinkbak terechtkomen, wat de waterkwaliteit verbetert en het onderhoud vereenvoudigt.

Over het algemeen biedt de Suevia 370 gietijzeren drinkbak met lokwater-drempel een betrouwbare en efficiënte drinkoplossing voor vee in verschillende agrarische omgevingen. Voor gedetailleerde specificaties en installatie-instructies is het raadzaam de productdocumentatie van de fabrikant te raadplegen.

Suevia 370 gietijzeren drinkbak, met lokwater-drempel

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.