Straatkolk bovenkop, waaiermotief, 315 mm

SKU
-717
€ 144,81 € 119,68
  • Hoogte bovenkop: 50 mm
  • Oppervlakte: 330 x 330 mm
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 238 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Onze straatkolk bovenkop met waaiermotief en een diameter van 315 mm is de ideale oplossing voor effectieve afwatering in straatomgevingen. Deze hoogwaardige straatkolk is speciaal ontworpen om regenwater en ander afvalwater op een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke manier af te voeren.

Met een bovenkopontwerp is deze straatkolk direct zichtbaar op straatniveau, en het waaiermotief op het deksel voegt een decoratief element toe aan de omgeving. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt het een uitstekende keuze voor openbare ruimtes, trottoirs en straten.

De diameter van 315 mm zorgt voor voldoende afvoercapaciteit, waardoor wateroverlast wordt voorkomen. Het duurzame ontwerp en de hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

Met onze straatkolk bovenkop met waaiermotief, voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je straat, maar ook een vleugje stijl en verfijning. Het is de perfecte keuze voor een doeltreffende en visueel aantrekkelijke afwatering in stedelijke en openbare ruimtes.

Straatkolk bovenkop, waaiermotief, 315 mm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.