Straatkolk bovenkop, hol rooster, 315 mm

SKU
-719
€ 96,65 € 79,88
  • Hoogte bovenkop: 50 mm
  • Oppervlakte: 330 x 330 mm
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Onze straatkolk bovenkop met een hol rooster en een diameter van 315 mm is een slimme oplossing voor effectieve afwatering in straatomgevingen. Deze hoogwaardige straatkolk is speciaal ontworpen om regenwater en ander afvalwater efficiënt af te voeren.

Met het bovenkopontwerp is deze straatkolk direct zichtbaar op straatniveau, en het holle roosterontwerp optimaliseert de afwatering. Dit maakt het een praktische keuze voor openbare ruimtes, trottoirs en straten.

De diameter van 315 mm biedt voldoende afvoercapaciteit om wateroverlast te voorkomen. Het duurzame ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

Met onze straatkolk bovenkop met hol rooster combineer je functionaliteit met een strak en efficiënt ontwerp. Het is de ideale keuze voor doeltreffende afwatering in stedelijke en openbare ruimtes, waarbij het accent wordt gelegd op een gestroomlijnde uitstraling en een optimale waterafvoer.

Straatkolk bovenkop, hol rooster, 315 mm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.