0 Item(s): € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Schroeven

Schroeven

RVS spaanplaat schroef pz2 diameter 3.5 t⁄m 5mm x lengte 30 t⁄m 120mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,03 Incl. BTW: € 0,04

Sandwichpaneel schroef diameter 5.5mm x lengte 142mm

Vanaf: Excl. BTW: € 0,02 Incl. BTW: € 0,03

RVS Schroeven

Ben u bezig met een bouwproject of ben u een zelfstandige thuisklusser? Gebruik dan de RVS schroeven van pvc-handel.nl. 100+ RVS schroeven voor een prijs van maar €10,00. Pvc-handel.nl heeft een assortiment aan verschillende diameters, die u kunt helpen met zelf maken van uw meubels. De RVS schroeven zijn bestand tegen meerdere soorten omstandigheden zoals vocht, hitte en zout. Over de schroeven hoeft u niet te twijfelen. Want de RVS schroeven zijn universeel toepasbaar. Neem snel een kijkje en bekijk welke roestvaste schroeven u gaan helpen met uw project!

RVS Spaanplaat Schroef

Deze RVS schroevenzijn gemaakt van roestvast staal. Hiervan is de bedoeling dat de schroeven niet zullen roesten. Deze schroeven zijn daarom goed bruikbaar in vochtige plekken. Zoals de badkamer, tuin of onder de grond. De RVS schroeven zijn niet alleen bestand tegen vocht maar zijn 100% milieuvriendelijk en recyclebaar. Van deze RVS schroeven pvc-handel.nl meerdere diameters en maten in het assortiment. Zoals:

  • Rvs schroeven sp pl schroef 5x 70mm
  • Rvs schroeven sp pl schroef 5x 80mm
  • Rvs schroeven sp pl schroef 5x 90mm

Sandwichpaneel Schroef

De Sandwichpaneel schroef is voor het monteren van sandwichpanelen. De sandwichschroef heeft een schroefdraadvrij zone onder de kop zitten. Deze vrij zone zorgt dat de constructie afgedicht blijft. Ook de sandwichpaneel schroef valt onder de RVS Schroeven. Deze schroef wordt ook aanbevolen om in vochtige plekken te gebruiken

Service voor PVC-handel klanten

Als klant ben u erg belangrijk voor ons. Als PVC-handel willen wij u een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. Daarom verkoopt PVC handel naast schroeven ook koperen buizen, rioleringsbuizen, afvoerputjes, pvc hulpstukken enz. Heeft uw vragen over een bepaald artikel? Neem snel contact  met ons op! Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken. Wilt u een liever persoonlijk advies? Kom ons dan bezoeken in de winkel.

Loading...