Riool krimpmof

SKU
-366
€ 7,18 € 5,93
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Wilt u naadloos overstappen van een PVC-buis naar een leiding van een ander materiaal, zoals gietijzer? De PVC Krimpmof van PVCVoordeel biedt de perfecte oplossing!

Deze PVC Krimpmof, met het KOMO-keurmerk voor gegarandeerde kwaliteit, is speciaal ontworpen voor de overgang van PVC naar andere materialen. De ruime zijde krimpt na verwarming en sluit nauw aan op de leiding. Voor een optimale afdichting plaatst u de rubberen ring zowel om de buis als in de krimpmof voordat u deze verwarmt.

Aan de andere zijde van de PVC Krimpmof bevindt zich een spie uiteinde, dat perfect past in een PVC hulpstuk voor uw afvoersysteem. Als u een PVC afvoerbuis wilt aansluiten op de krimpmof, gebruikt u een lijmmof tussen de PVC Krimpmof en de afvoerbuis. Op deze manier zorgt u voor een betrouwbare en lekvrije verbinding.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.

 

Verbinden

Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden

Riool krimpmof

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.