Riool keilinlaat klik dyka

SKU
-363
€ 75,50 € 62,40
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De Riool Keilinlaat Klik biedt een eenvoudige oplossing voor het creëren van extra aansluitingen op bestaande PVC-rioolbuizen. Met het handige klikmechanisme kan de keilinlaat snel en stevig op de bestaande buis worden bevestigd, zonder gedoe met gereedschap. Deze keilinlaat is duurzaam en betrouwbaar, en voldoet aan de hoogste normen voor riooltoepassingen. Vereenvoudig uw rioolprojecten met de Riool Keilinlaat Klik.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.

Riool keilinlaat klik dyka

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.