Riool eindschroefkap, lange spie

SKU
-318
€ 2,73 € 2,26
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een riool eindschroefkap is een essentieel onderdeel van een rioolsysteem. Het wordt gebruikt om het uiteinde van een rioolleiding af te sluiten en te beschermen tegen vuil, verstoppingen en lekkages. De pvc eindstuk schroefdeksel heeft een spie aansluiting en wordt gemonteerd in een manchetkoppeling of lijmkoppeling. Deze kap zorgt ervoor dat afvalwater en rioolgassen veilig binnen het rioolsysteem blijven en voorkomt dat ongewenste elementen zoals vuil, insecten of kleine dieren in de rioolleiding kunnen doordringen. De rubberen ring in de eindkap zorgt ervoor dat deze koppeling niet gaat lekken.

 

Pvc-u

Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Een pvc buis voor riool is ontworpen voor het drukloos afvoeren van rioolwater en is daarmee ongeschikt voor druk. Wel heeft Pvc-handel pvc drukbuizen en kopppelingen in het assortiment. Deze zijn ontworpen om druk te weerstaan en worden niet gebruikt als rioolbuis maar voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld beregening of drinkwater.

 

Verbinden

Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden

Riool eindschroefkap, lange spie

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.