Pvc soknippel, met versterkingsring, buitendraad x binnendraad

SKU
-17
€ 3,34 € 2,76
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Fysieke informatie

Materialen pvc-u, rvs
Uitvoering binnendraad x buitendraad

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

Een pvc verloop soknippel is bestemd voor het verbinden van twee verschillende draadverbindingen. De koppeling beschikt over een binnendraad- en buitendraadaansluiting. Het is verstandig is om afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen te gebruiken voor een waterdichte verbinding.

Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De draadverbinding is voorzien van een rvs ring voor versterking van deze verbinding. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de draadverbindingen weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
De pvc draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pvc soknippel, met versterkingsring, buitendraad x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!