pvc pakkingsring

SKU
-7
€ 0,88 € 0,73
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

Een PVC pakkingsring wordt veelal gebruikt in combinatie met een flens en zorgt voor een luchtdichte verbinding. De ring wordt geplaatst tussen de flenzen en zorgt voor een strakke afdichting om lekkages te voorkomen.

De combinatie van de PVC pakkingsring en flens biedt een veilige en betrouwbare manier om buizen en fittingen met elkaar te verbinden. De flens wordt gebruikt om de buizen en fittingen op hun plaats te houden, terwijl de PVC pakkingsring zorgt voor een lekvrije verbinding.

Of u nu een PVC-buissysteem installeert voor afvoer, riool, waterleiding of andere toepassingen, het gebruik van een PVC pakkingsring in combinatie met een flens is een essentieel onderdeel van het systeem. Dit zorgt voor een efficiënte werking van het systeem en voorkomt onnodige kosten en problemen veroorzaakt door lekkages.

Kortom, als u op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare manier om uw PVC-buissysteem lekvrij te maken, dan is het gebruik van een PVC pakkingsring in combinatie met een flens de perfecte oplossing.

pvc pakkingsring

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.