pvc flens, binnendraad

SKU
-22
€ 14,37 € 11,88
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC-flens met binnendraad is een essentieel hulpmiddel voor het verbinden van PVC-leidingen met andere componenten in diverse leidingtoepassingen. Deze flens biedt niet alleen een sterke en betrouwbare verbinding tussen leidingen, maar draagt ook bij aan de algehele duurzaamheid en stabiliteit van het leidingsysteem.

Met zijn binnendraadontwerp maakt de PVC-flens een eenvoudige en effectieve installatie mogelijk. Het is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen druk en spanning, wat resulteert in een lekvrije afdichting. Dit maakt het ideaal voor uiteenlopende toepassingen, waaronder waterleidingen, irrigatiesystemen, industriële processen en meer.

De veelzijdigheid van de PVC-flens maakt het mogelijk om verschillende leidingen en componenten aan elkaar te koppelen, waardoor een naadloze en efficiënte werking van het gehele leidingsysteem wordt gegarandeerd. Kortom, de PVC-flens met binnendraad is niet alleen een handige verbindingsoplossing, maar ook een betrouwbare bijdrage aan de integriteit en prestaties van PVC-leidingsystemen.

pvc flens, binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.