Pvc bron filterbuis, met aangevormde lijmmof, per lengte

SKU
-784
€ 43,75 € 36,16
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC bron filterbuis, ontworpen met een specifieke functie als filter voor grondwater in bronconstructies, biedt een doeltreffende oplossing voor de winning van schoon water uit diepere lagen. Met een aangevormde lijmmof wordt de installatie vergemakkelijkt doordat deze direct kan worden verbonden met andere PVC-leidingen of fittingen met behulp van lijm, wat resulteert in een stevige en duurzame verbinding.

Wat deze filterbuis flexibel maakt, is dat deze per lengte wordt verkocht. Deze aanpasbaarheid stelt projectbeheerders in staat de benodigde lengte te kiezen op basis van de specifieke diepte van de bronconstructie, waardoor efficiënt gebruik wordt gemaakt van het materiaal zonder verspilling.

De PVC bron filterbuis met aangevormde lijmmof, per lengte verkrijgbaar, vertegenwoordigt daarmee een praktische keuze voor waterwinningstoepassingen, waarbij zowel installatiegemak als aanpasbaarheid van cruciaal belang zijn. Raadpleeg de productdocumentatie voor nauwkeurige specificaties en installatie-instructies.

Pvc bron filterbuis, met aangevormde lijmmof, per lengte

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.