Pvc bocht 5°, handgevormd, inwendig x uitwendig lijm

SKU
-801
€ 121,15 € 100,12
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Productinformatie

De PVC bocht met een subtiele hoek van 5°, handgevormd voor extra precisie, biedt een handige oplossing voor het soepel leiden van PVC-leidingen in diverse toepassingen. Het specifieke ontwerp met de hand gevormd suggereert een ambachtelijke benadering, waarbij extra aandacht is besteed aan de vormgeving om een nauwkeurige pasvorm te garanderen.

De inwendige x uitwendige lijmverbinding van deze bocht draagt bij aan een eenvoudige en sterke installatie. Dit maakt niet alleen een betrouwbare afdichting mogelijk, maar vergemakkelijkt ook het verbinden van de bocht met andere leidingcomponenten in het PVC-systeem. De flexibiliteit van deze bocht is ideaal voor situaties waar een lichte bochtaanpassing vereist is.

De PVC bocht 5° met inwendige x uitwendige lijmverbinding combineert vakmanschap en functionaliteit, waardoor het een geschikte keuze is voor diverse toepassingen waar nauwkeurige leidinggeleiding cruciaal is. Raadpleeg de productdocumentatie voor gedetailleerde technische informatie en instructies voor installatie.

Pvc bocht 5°, handgevormd, inwendig x uitwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.